Uvjeti korištenja

Korištenjem stranica i servisa koji pripadaju ovoj domeni podrazumijeva se da su korisnici upoznati s ovdje navedenim uvjetima korištenja, te da ih prihvaćaju i razumiju.

Autorska prava

Sadržaj na ovim stranicama zaštićen je autorskim pravima i ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja autora.

Kolačići

Kolačić je informacija koju posjećena web stranica sprema na Vaše računalo. Kolačići obično sadrže Vaše postavke, te postavke web stranice. Kada kasnije opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici te omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati različite informacije. Informacije mogu biti spremljene smo ako Vi to omogućite. Web stranice ne mogu pristupiti informacijama koji im niste omogućili i drugim datotekama na Vašem računalu. Postavke spremanja i slanja kolačića možete promijeniti u postavkama internetskog preglednika.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića onemogućavate pohranjivanje kolačića na vašem računalu. To se može postaviti u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Kakve kolačiće se koriste na blogu Sustav i zašto?

Blog Sustav koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničko iskustva.

Također, omogućeni su kolačići trećih strana za :

  • Društvene mreže (npr. Facebook) - dijeljenje sadržaja na društvenoj mreži može postaviti kolačić.
  • Mjerenje posjećenosti - blog Sustav koristi servis Goole Analytics za mjerenje posjećenosti.
  • Oglašavanje - Blog Sustav prikazuje reklame iz servisa Google Adsense.

Dodatne informacije

Postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više informacija možete saznati na sljedećim mjestima:

https://www.allaboutcookies.org/

https://www.youronlinechoices.eu/

https://www.aboutads.info/choices/